.

.

Неодамнешно
Burndy NHNT1744 Т-Конектор, 1-1/2 IPS или EHPS Работи, 4/0 Ул 1000 kcmil Комерцијални Бакар Кабел Опсег, 2.9 Ширина, 7.02 Должина, за Бакарни Цевки за Кабловска (Пакување од 2)

Burndy NHNT1744 Т-Конектор, 1-1/2 IPS или EHPS Работи, 4/0 Ул 1000 kcmil Комерцијални Бакар Кабел Опсег, 2.9

DEN 1653.60

Количина на стоки
In stock

Избор на купувачи