.

.

Неодамнешно
Burndy NHNT1729 Т-Конектор, 1-1/2 IPS или EHPS Работи, 6 Сол 250 kcmil Комерцијални Бакар Кабел Опсег, 2.44 Ширина, 6.76 Должина, за Бакарни Цевки за Кабловска (Пакување од 2)

Burndy NHNT1729 Т-Конектор, 1-1/2 IPS или EHPS Работи, 6 Сол 250 kcmil Комерцијални Бакар Кабел Опсег, 2.44

DEN 11653.20

Количина на стоки
In stock

Избор на купувачи