.

.

Неодамнешно
Мерење Pipette, Одделение Б, 5mL Капацитет, Стакло, Класа B, 0.05 mL Дипломирањето Поделби, PK 12-1 Секој

Мерење Pipette, Одделение Б, 5mL Капацитет, Стакло, Класа B, 0.05 mL Дипломирањето Поделби, PK 12-1 Секој

DEN 244.80

Количина на стоки
In stock

Избор на купувачи