.

.

Неодамнешно
Фунта Печат и Снабдување (STCC) 24BB.600.040.50 Бели PTFE Teadit 24BBA Прошири Заптивка Лента, 6 Ширина, 0.040 Дебела, 50' Гајтанот

Фунта Печат и Снабдување (STCC) 24BB.600.040.50 Бели PTFE Teadit 24BBA Прошири Заптивка Лента, 6 Ширина, 0.040

DEN 1005.60

Количина на стоки
In stock

Избор на купувачи