.

.

Неодамнешно
1-Ch. Возило Аудио Бас Amp - 9500W Max Високо-Придвижуван Моно Бас Засилувач од w/Subsonic Филтер & Ниска Помине Филтерот Стабилна @ 1 ohm, LED Индикатори, Звук Специјализација, Зелен?

1-Ch. Возило Аудио Бас Amp - 9500W Max Високо-Придвижуван Моно Бас Засилувач од w/Subsonic Филтер & Ниска Помине

DEN 15722.40

Количина на стоки
In stock

Избор на купувачи