.

.

Неодамнешно
Максим 12 Тон Еден Дејствува Телескопски Цилиндар: 4.43 Понесе x 108 мозочен Удар - 2 Прачка Дијаметар, 3000 Max PSI, 3 Фаза, 1/2 NPT Порта Големина, Повече Должина: 44.75 со 1 & 1.5 Pin Кол,

Максим 12 Тон Еден Дејствува Телескопски Цилиндар: 4.43 Понесе x 108 мозочен Удар - 2 Прачка Дијаметар, 3000

DEN 4716.24

Количина на стоки
In stock

Избор на купувачи